Valikoimamme on huolella mietitty ja tarkoituksena on tuoda aina lisäarvoa niin asiakkaille kuin kuluttajille. Tuomme usein myös valtavirrasta poikkeavia uutuuksia markkinoille esim. kuluttajien toiveista. Kymmenien päämiesten oman tarjonnan lisäksi valmistutamme omilla tuotemerkeillä juomia niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Brothers

Brothersin veljeksien isosetä 14. sukupolvea taaksepäin ryhtyi valmistamaan siidereitä Somersetissä vuonna 1658. Veljekset Matthew, Jonathan, Francis ja Daniel pitävät kunniakkaita perinteitä yllä Brothers-siiderillä.

Château Montifaud

Ranskalaisia laatukonjakkeja jo kuudennessa sukupolvessa. Augustin-Pierre Vallet’n vuonna 1837 perustama kolmen hehtaarin viinitila on tänä päivänä 120 hehtaaria kattava huippuluokan konjakkeihin erikoistunut perheyritys. Kellareissa kypsyvät vanhimmat konjakit ovat vuodelta 1920.

Disney

Disneyn tunnetut elokuva- ja sarjakuvahahmot kuplivissa lasten juhlajuomissa. Kiva tapa juhlistaa esimerkiksi synttäreitä ja muita juhlia myös lasten juomat huomioiden. Lukuisista hahmoista löytyy varmasti sopiva suosikki.

Dublin City Brewing Co

Dublin City Brewing Co on australialaissyntyisen intohimoisen oluenystävän Geoff Waddellin perustama panimo Dublinin pohjoispuolella.

Dublin City Gin

The Dublin City Gin Company Ltd on irlantilaisen avioparin Jim O’Connorin ja Sheila Cooneyn craft-ginin tuotantoon erikoistunut tislaamo. Moninkertaisesti palkittu Dublin City Gin valmistetaan Dublinissa paikallisista raaka-aineista.

Flensburger

Saksalainen Flensburger-panimo on valmistanut oluita vuodesta 1888. Vesi on peräisin Flensburger Gletscherquelta ja ohramallas tuodaan Schleswig-Holstein tarkoin valitulta rannikkoalueelta. Patenttikorkillinen ”swing-top-pullo” ja sille tyypillinen “PLOP”-ääni on laadun tae, jonka takana panimo on seissyt jo 130 vuotta.

Hofbräu

Vuosisatoja perinteitä ja modernia panimotoimintaa. Baijerilainen vieraanvaraisuus ja olut ovat maailmankuuluja, ja Münchenissä vuodesta 1589 toiminut Höfbräu-panimo on ehdottomasti baijerilaisuuden ytimessä.

Höss

Perhepanimo Baijerin Sonthofenista on valmistanut laatuoluita vuodesta 1657. Klassiset eteläsaksalaiset oluterikoisuudet patenttikorkilla.

Ioni

Kilpa-autoilija Harri Toivosen ja lentokapteeni Panu Mäen luoma IONI on kotimainen ionijuoma, joka auttaa ylläpitämään kehon neste- ja elektrolyyttitasapainoa. Raikasta lähdevettä ja suomalaista metsämustikkaa. Kotimaista tuotantoa.

Jurassic World

Hauska lasten juhlajuoma kolmella eri Jurassic -hahmolla. Monen pikkunassikan uusi suosikki Suomessa.

Lasso Zero

Lasso Drinksin oma alkoholiton olut Lasso Zero on osa vanhaa belgialaista panimoperinnettä. Valmistettu Belgiassa perinteitä kunnioittaen jo vuodesta 1888. Lasso Zero on Suomen myydyin belgialainen alkoholiton olut.

La Chouette

La Chouette valmistaa Ranskassa laadukasta omenasiideriä käsityönä. Raaka-aineena käytetään omenalajikkeita, jotka on kasvatettu eritysesti siiderin valmistusta silmällä pitäen.

Martens

Martensin panimolla on valmistettu olutta vuodesta 1758. Martens on edelleen yksi harvoista perheomisteisista suurpanimoista maailmassa. Nykyisin Martensilla on omat panimot Belgian lisäksi Kiinassa ja Romaniassa, ja heidän oluitaan myydään lähes kaikilla mantereilla. Vuosituotanto Belgian panimolla ylittää 300 miljoonaa litraa olutta. Tämän lisäksi Martens valmistaa mm. virvoitus- ja energiajuomia.

Moomin

Muumi-hahmot ovat lasten suosikkeja kaikkialla maailmassa. Kotimaista tuotantoa olevat Moomin-juomat on valmistettu aidoista marjoista Lappeenrannassa.

Mulata

Kuubalaisen sokeriruokotehtaan oma brändi. Ollaan siis lähteellä, nimittäin Kuuban kaikki alkoholit tulevat tältä tehtaalta, joita kypsytetään/valmistetaan kukin tahollaan Kuubassa eteenpäin. Lasso Drinks tuo Suomeen Mulatan sokeriruokorommit ja liköörit.

Olala

Espanjalaisesta punaviinistä valmistettu luomusangria. Tehtaan oma brändi.

Vinkku

Raikkautta ja aurinkoa elämään! Kotimaan markkinoille suunnatut mutkattomat ja miedot Vinkku-juomasekoitukset on valmistettu Italiassa.

#WINNER

Salonkikelpoinen alkoholiton kuohuva. Valmistettu Suomessa 100-prosenttisesti kotimaisista luonnonmarjoista Lappeenrannassa. Jännä kombo kotimaista lakkaa ja kansainvälistä seljankukkaa. Taitaa olla lajissaan ainut maailmassa alkoholittomissa kuohareissa. Makuprofiili: makea.

Oletko täysi-ikäinen? Tämä sivusto on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.