Valikoimamme on huolella mietitty ja tarkoituksena on tuoda aina lisäarvoa niin asiakkaille kuin kuluttajille. Tuomme usein myös valtavirrasta poikkeavia uutuuksia markkinoille esim. kuluttajien toiveista. Kymmenien päämiesten oman tarjonnan lisäksi valmistutamme omilla tuotemerkeillä juomia niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Château Montifaud

Ranskalaisia laatukonjakkeja jo kuudennessa sukupolvessa. Augustin-Pierre Vallet’n vuonna 1837 perustama kolmen hehtaarin viinitila on tänä päivänä 120 hehtaaria kattava huippuluokan konjakkeihin erikoistunut perheyritys. Kellareissa kypsyvät vanhimmat konjakit ovat vuodelta 1920.

Praga

Tšekkiläiset ovat oluenkulutukseltaan maailman johtava olutkansa. Olut on olennainen osa tšekkiläistä kulttuuria, ja kansallisjuoman laatuvaatimukset ovat poikkeuksellisen korkeat. Siksi Praga valmistaa oluensa perinteisillä, hyväksi havaituilla menetelmillä, joihin kuuluvat mm. avoimet käymisastiat ja 50–60 päivän lagerointi (neljä kertaa pidempään kuin useimmilla pienpanimoilla). Tuloksena on pehmeä ja raikas olut, jota tšekkiläiset kutsuvat ylpeästi omakseen.!

Dublin City Gin

The Dublin City Gin Company Ltd on irlantilaisen avioparin Jim O’Connorin ja Sheila Cooneyn craft-ginin tuotantoon erikoistunut tislaamo. Moninkertaisesti palkittu Dublin City Gin valmistetaan Dublinissa paikallisista raaka-aineista.

Hofbräu

Vuosisatoja perinteitä ja modernia panimotoimintaa. Baijerilainen vieraanvaraisuus ja olut ovat maailmankuuluja, ja Münchenissä vuodesta 1589 toiminut Höfbräu-panimo on ehdottomasti baijerilaisuuden ytimessä.

Höss

Perhepanimo Baijerin Sonthofenista on valmistanut laatuoluita vuodesta 1657. Klassiset eteläsaksalaiset oluterikoisuudet patenttikorkilla.

Jurassic World

Hauska lasten juhlajuoma kolmella eri Jurassic -hahmolla. Monen pikkunassikan uusi suosikki Suomessa.

Lasso Zero

Lasso Drinksin oma alkoholiton olut Lasso Zero on osa vanhaa belgialaista panimoperinnettä. Valmistettu Belgiassa perinteitä kunnioittaen jo vuodesta 1888. Lasso Zero on Suomen myydyin belgialainen alkoholiton olut.

Martens

Martensin panimolla on valmistettu olutta vuodesta 1758. Martens on edelleen yksi harvoista perheomisteisista suurpanimoista maailmassa. Nykyisin Martensilla on omat panimot Belgian lisäksi Kiinassa ja Romaniassa, ja heidän oluitaan myydään lähes kaikilla mantereilla. Vuosituotanto Belgian panimolla ylittää 300 miljoonaa litraa olutta. Tämän lisäksi Martens valmistaa mm. virvoitus- ja energiajuomia.

Moomin

Muumi-hahmot ovat lasten suosikkeja kaikkialla maailmassa. Kotimaista tuotantoa olevat Moomin-juomat on valmistettu aidoista marjoista Lappeenrannassa.

Mulata

Kuubalaisen sokeriruokotehtaan oma brändi. Ollaan siis lähteellä, nimittäin Kuuban kaikki alkoholit tulevat tältä tehtaalta, joita kypsytetään/valmistetaan kukin tahollaan Kuubassa eteenpäin. Lasso Drinks tuo Suomeen Mulatan sokeriruokorommit ja liköörit.

Olala

Espanjalaisesta punaviinistä valmistettu luomusangria. Tehtaan oma brändi.

#WINNER

Salonkikelpoinen alkoholiton kuohuva. Valmistettu Suomessa 100-prosenttisesti kotimaisista luonnonmarjoista Lappeenrannassa. Jännä kombo kotimaista lakkaa ja kansainvälistä seljankukkaa. Taitaa olla lajissaan ainut maailmassa alkoholittomissa kuohareissa. Makuprofiili: makea.

Brothers

Veljeksien isosetä 14. sukupolvea taaksepäin ryhtyi valmistamaan siidereitä Somersetissä vuonna 1658. Veljekset Matthew, Jonathan, Francis ja Daniel pitävät kunniakkaita perinteitä yllä Brothers-siiderillä.

Öun Drinks

Viron ensimmäinen craft-virvoitusjuomiin keskittynyt tuottaja. Valmistaa terveyttä ja hyvinvointia edistäviä juomia Saarenmaan luomuomenoista.

Oletko täysi-ikäinen? Tämä sivusto on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.