Vi har ett exklusivt sortiment som valts med omsorg med både kunderna och konsumenterna i fokus. Vi erbjuder ofta nya intressanta produkter enligt bl.a. konsumenternas önskemål. Vi representerar tiotals tillverkare, alla med sina egna unika produkter. Utöver det tillverkar Lasso Drinks flera drycker under egna varumärken både i Finland och i andra länder.

Château Montifaud

Sex generationer av kvalitetscognac. När Augustin-Pierre Vallet år 1837 grundade sin vingård bestod den av tre hektar land. Idag täcker den 120 hektar och är ett familjeföretag som specialiserar sig på cognac av högsta kvalitet. De äldsta sorterna av cognac som mognar i källaren är från år 1920.

Praga

Tjeckiens folk dricker mer öl per capita än någon annan i världen. Det är en integrerad del av den tjeckiska kulturen och de sätter de högsta standarderna för kvaliteten på sin nationella dryck. Det är därför Praga öl bryggs med traditionella metoder, såsom öppna jäsningskärl och lagringsperioder på 50 till 60 dagar (4 gånger längre än de flesta makrobryggningar). Resultatet är en smidig, uppfriskande dryck som folket i Tjeckien kan stolt kalla sin egen.

Dublin City Gin

The Dublin City Gin Company Ltd, ägt av paret Jim O’Connor och Sheila Cooney, är ett distilleri som specialiserar sig på hantverksgin. Prisbelönta Dublin City Gin tillverkas i Dublin på lokala ingredienser.

Hofbräu

Decennier av tradition kombinerat med modern bryggeriverksamhet. Bayern är världskänd för sin gästvänlighet och sin öl och man kan säga att Hofbräubryggeriet i München, grundat 1589, är ett exempel på det bästa av Bayern.

Höss

Detta bayerska familjebryggeri har tillverkat kvalitetsöl i Sonthofen sedan 1657. Sydtyska specialölsorter med klassisk patentkork.

Jurassic World

En rolig festdryck, med tre olika Jurassic-karaktärer, för barn. En ny favorit på barnkalas i Finland.

Lasso Zero

Lasso Drinks egna alkoholfria öl Lasso Zero är gjord enligt gammal belgisk tradition. Bryggeriet har bryggt öl i Belgien sedan 1880. Lasso Zero är Finlands mest sålda belgiska alkoholfria öl.

Martens

Martens bryggeri har tillverkat öl sedan 1758. Martens är ett av de få familjeägda storbryggerier som finns i världen. Idag har Martens egna bryggerier, förutom i Belgien, också i Kina och Rumänien och deras öl säljs i nästan alla världsdelar. Det belgiska bryggeriet producerar över 300 miljoner liter öl varje år. Dessutom tillverkar Martens också läskedrycker och energidrycker.

Moomin

Muminkaraktärerna är barnens favoriter i hela världen. Mumindryckerna tillverkas i Villmanstrand av äkta bär.

Mulata

Den kubanska sockerrörsfabrikens eget varumärke. Detta är källan, all alkohol som tillverkas i Kuba, tillverkas här. Sedan skickas det att mogna eller vidaretillverkas i andra delar av Kuba. Lasso Drinks importerar Mulata sockerrörsrom och -likörer.

Olala

Ekologisk sangria gjord på spanskt rödvin. Fabrikens eget varumärke.

#WINNER

Festligt alkoholfritt bubbel. Tillverkat i Villmanstrand, Finland, av 100% inhemska bär. En unik smakkombination av finska hjortron och internationell fläder. Smakprofil: söt.

Brothers

Bröderna Matthew, Jonathan, Francis och Daniel fortsätter sin familjs traditioner. Släkten har tillverkat cider i Somerset sedan 1658.

Öun Drinks

Vi är stolta över vårt Ösel (Saaremaa) ursprung. Även vårt varumärke ÖUN har en lokal innebörd – APPLE! Tradition och arv betyder mycket för oss, något vi vill spegla genom de produkter vi erbjuder, men med en modern och trendig touch. Våra produkter är kända för att vara fyllda med smak utan konserveringsmedel eller tillsatser. Vi utvecklar spännande smakkombinationer, som baser sig på ekologiska äpplen. Alla drycker är handgjorda och producerade på ett hållbart sätt. Genom att vara ärliga och uppriktiga i allt vi gör som företag, kan våra partners och kunder lita på att vi gör affärer på ett öppet och rättvist sätt.

Oletko täysi-ikäinen? Tämä sivusto on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.