Vi har ett exklusivt sortiment som valts med omsorg med både kunderna och konsumenterna i fokus. Vi erbjuder ofta nya intressanta produkter enligt bl.a. konsumenternas önskemål. Vi representerar tiotals tillverkare, alla med sina egna unika produkter. Utöver det tillverkar Lasso Drinks flera drycker under egna varumärken både i Finland och i andra länder.

Rosy (Ruusunen)

Lasso Drinks, boxare och konstnär Eva Wahlström och Metsä group har i samarbete skapat Rosy, varumärket för denna unika alkoholfria mousserande dryck.

“Det sägs att livet inte är en dans på rosor. Å andra sidan är det ju precis det som livet är. Fullt av skönhet, men också taggar man sticker sig på. Man kan ändå dansa vidare i livet. Taggarna finns kvar men vi måste tillåta oss själva att skratta och gråta, sörja och glädja oss – leva och känna – och njuta av ett glas bubbel!”

Château Montifaud

Sex generationer av kvalitetscognac. När Augustin-Pierre Vallet år 1837 grundade sin vingård bestod den av tre hektar land. Idag täcker den 120 hektar och är ett familjeföretag som specialiserar sig på cognac av högsta kvalitet. De äldsta sorterna av cognac som mognar i källaren är från år 1920.

12 Acres Brewing

12 Acres Brewing company är ett familjeföretag grundat av bröderna Patrick, Ian, Barry & Rory McDonald på deras släktgård. Bryggeriet tillverkar hantverksöl bryggt på deras gårds maltkorn. Vattnet de använder i bryggeriet kommer från en källa djupt under deras egen mark. Bryggandets biprodukter, de använda maltkornen, humlen och överskottsjästen brukas på gården som foder. Resultatet av detta är att de inte har något fast avfall från bryggeriprocessen och alla ingredienser har en sluten livscykel. Detta försäkrar en hållbar och miljövänlig process från marken till glaset.

Brewmaster

Brewmasters bryggeri i Dundalk producerar ett brett urval av hantverksöl. Från Brewmasters sortiment har vi plockat in Irländsk pilsner, flera olika IPA öl, bl.a. en alkoholfri IPA m.m.

Dublin City Gin

The Dublin City Gin Company Ltd, ägt av paret Jim O’Connor och Sheila Cooney, är ett distilleri som specialiserar sig på hantverksgin. Prisbelönta Dublin City Gin tillverkas i Dublin på lokala ingredienser.

Flensburger

Det tyska Flensburger bryggeriet har tillverkat öl sedan år 1888. Ölen bryggs på noga utvalda ingredienser, bland annat kornmalten från specifika områden i Schleswig Holstein och vatten från deras egna glaciärkälla. Den särskilda bygelkorken och ‘plopp’-ljudet den avger då man öppnar en flaska Flens har länge varit bryggeriets varumärke och garanterar den unika smaken som ölen från bryggeriet är känd för.

Hofbräu

Decennier av tradition kombinerat med modern bryggeriverksamhet. Bayern är världskänd för sin gästvänlighet och sin öl och man kan säga att Hofbräubryggeriet i München, grundat 1589, är ett exempel på det bästa av Bayern.

Höss

Detta bayerska familjebryggeri har tillverkat kvalitetsöl i Sonthofen sedan 1657. Sydtyska specialölsorter med klassisk patentkork.

Ioni

Rallyförare Harri Toivonen och flygkapten Panu Mäki har tillsammans skapat denna inhemska jondryck, som hjälper att upprätthålla kroppens vätske- och elektrolytbalans. Uppfriskande källvatten och finska blåbär. Tillverkas i Finland.

Jurassic World

En rolig festdryck, med tre olika Jurassic-karaktärer, för barn. En ny favorit på barnkalas i Finland.

Lasso Zero

Lasso Drinks egna alkoholfria öl Lasso Zero är gjord enligt gammal belgisk tradition. Bryggeriet har bryggt öl i Belgien sedan 1880. Lasso Zero är Finlands mest sålda belgiska alkoholfria öl.

Martens

Martens bryggeri har tillverkat öl sedan 1758. Martens är ett av de få familjeägda storbryggerier som finns i världen. Idag har Martens egna bryggerier, förutom i Belgien, också i Kina och Rumänien och deras öl säljs i nästan alla världsdelar. Det belgiska bryggeriet producerar över 300 miljoner liter öl varje år. Dessutom tillverkar Martens också läskedrycker och energidrycker.

Moomin

Muminkaraktärerna är barnens favoriter i hela världen. Mumindryckerna tillverkas i Villmanstrand av äkta bär.

Mulata

Den kubanska sockerrörsfabrikens eget varumärke. Detta är källan, all alkohol som tillverkas i Kuba, tillverkas här. Sedan skickas det att mogna eller vidaretillverkas i andra delar av Kuba. Lasso Drinks importerar Mulata sockerrörsrom och -likörer.

Olala

Ekologisk sangria gjord på spanskt rödvin. Fabrikens eget varumärke.

#WINNER

Festligt alkoholfritt bubbel. Tillverkat i Villmanstrand, Finland, av 100% inhemska bär. En unik smakkombination av finska hjortron och internationell fläder. Smakprofil: söt.

Brothers

Bröderna Matthew, Jonathan, Francis och Daniel fortsätter sin familjs traditioner. Släkten har tillverkat cider i Somerset sedan 1658.

Oletko täysi-ikäinen? Tämä sivusto on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.