Vi har ett exklusivt sortiment som valts med omsorg med både kunderna och konsumenterna i fokus. Vi erbjuder ofta nya intressanta produkter enligt bl.a. konsumenternas önskemål. Vi representerar tiotals tillverkare, alla med sina egna unika produkter. Utöver det tillverkar Lasso Drinks flera drycker under egna varumärken både i Finland och i andra länder.

Rosy (Ruusunen)

Lasso Drinks, boxare och konstnär Eva Wahlström och Metsä group har i samarbete skapat Rosy, varumärket för denna unika alkoholfria mousserande dryck.

“Det sägs att livet inte är en dans på rosor. Å andra sidan är det ju precis det som livet är. Fullt av skönhet, men också taggar man sticker sig på. Man kan ändå dansa vidare i livet. Taggarna finns kvar men vi måste tillåta oss själva att skratta och gråta, sörja och glädja oss – leva och känna – och njuta av ett glas bubbel!”

Château Montifaud

Sex generationer av kvalitetscognac. När Augustin-Pierre Vallet år 1837 grundade sin vingård bestod den av tre hektar land. Idag täcker den 120 hektar och är ett familjeföretag som specialiserar sig på cognac av högsta kvalitet. De äldsta sorterna av cognac som mognar i källaren är från år 1920.

Dublin City Gin

The Dublin City Gin Company Ltd, ägt av paret Jim O’Connor och Sheila Cooney, är ett distilleri som specialiserar sig på hantverksgin. Prisbelönta Dublin City Gin tillverkas i Dublin på lokala ingredienser.

Hofbräu

Decennier av tradition kombinerat med modern bryggeriverksamhet. Bayern är världskänd för sin gästvänlighet och sin öl och man kan säga att Hofbräubryggeriet i München, grundat 1589, är ett exempel på det bästa av Bayern.

Höss

Detta bayerska familjebryggeri har tillverkat kvalitetsöl i Sonthofen sedan 1657. Sydtyska specialölsorter med klassisk patentkork.

Jurassic World

En rolig festdryck, med tre olika Jurassic-karaktärer, för barn. En ny favorit på barnkalas i Finland.

Lasso Zero

Lasso Drinks egna alkoholfria öl Lasso Zero är gjord enligt gammal belgisk tradition. Bryggeriet har bryggt öl i Belgien sedan 1880. Lasso Zero är Finlands mest sålda belgiska alkoholfria öl.

Martens

Martens bryggeri har tillverkat öl sedan 1758. Martens är ett av de få familjeägda storbryggerier som finns i världen. Idag har Martens egna bryggerier, förutom i Belgien, också i Kina och Rumänien och deras öl säljs i nästan alla världsdelar. Det belgiska bryggeriet producerar över 300 miljoner liter öl varje år. Dessutom tillverkar Martens också läskedrycker och energidrycker.

Moomin

Muminkaraktärerna är barnens favoriter i hela världen. Mumindryckerna tillverkas i Villmanstrand av äkta bär.

Mulata

Den kubanska sockerrörsfabrikens eget varumärke. Detta är källan, all alkohol som tillverkas i Kuba, tillverkas här. Sedan skickas det att mogna eller vidaretillverkas i andra delar av Kuba. Lasso Drinks importerar Mulata sockerrörsrom och -likörer.

Olala

Ekologisk sangria gjord på spanskt rödvin. Fabrikens eget varumärke.

#WINNER

Festligt alkoholfritt bubbel. Tillverkat i Villmanstrand, Finland, av 100% inhemska bär. En unik smakkombination av finska hjortron och internationell fläder. Smakprofil: söt.

Brothers

Bröderna Matthew, Jonathan, Francis och Daniel fortsätter sin familjs traditioner. Släkten har tillverkat cider i Somerset sedan 1658.

Oletko täysi-ikäinen? Tämä sivusto on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.