Vad får det lov att vara?

Låt dina sinnen inspireras av våra mångsidiga dryckesvarumärken

Lasso Drinks är ett import-, marknadsförings- och distributionsföretag för kvalitetsdrycker. Vårt sortiment består av både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker. Vi erbjuder en god kundservice, pålitliga leveranser och ett noggrant utvalt produktsortiment..

Ruusunen – kotimainen alkoholiton kuohujuoma

Ruusunen – en ny inhemsk alkoholfri mousserande dryck

En alkoholfri mousserande dryck, som kommer i en vacker gåvoförpackning. Den passar utmärkt vid både stora och små vardagsfester. Designen för drycken, som får sin smak från rosenblad, baserar sig på Eva Wahlströms konst. För varje såld Ruusunen-flaska under år 2022, doneras 0,50€ till cancerstiftelsens Rosa bandet-insamling.

AKTUELLT JUST NU

Nytt i vårt sortiment: Irländska hantverksöl!

Lassos ölsortiment har fått nyheter från Irland. 12 Acres Brewing Company är bröderna McDonalds bryggeri. Humlen de använder växer på deras egna åkrar, vattnet är från deras egna källa och bryggeriet står på deras egen gård – närproduktion när den är som bäst!

Nytt i vårt sortiment: Irländska hantverksöl!

Brewmaster är ett mikrobryggeri i Dundalk som brygger ett brett urval av hantverksöl. Ur Brewmasters portfölj har vi plockat in bl.a. irländsk pilsner, flera olika IPA-öl och även en alkoholfri IPA, till vårt sortiment.

Oletko täysi-ikäinen? Tämä sivusto on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.